Customer
Experience Company

Движете се надолу за да дознаете повеќе
КОИ СМЕ НИЕ

ИНТЕРНАТИОНАЛ СЕРВИЦЕ ЦХЕЦКе меѓу водечките во Цустомер Еxпериенце друштва. Што значи тоа? Дека за повеќе од две децении имаме обезбедени нашите клиенти низ целиот свет на прецизни податоци и увид кои им се потребни за да се оптимизира своите услуги. Тоа исто така значи дека ние се применуваат софистицирани, вонредни методи во комбинација со иновативна технологија. И дека ние сме многу добри во она што го правиме. Нашиот искусен тим врши проверки на квалитетот на услугите за некои од најдобрите светски познати брендови, на различни производители прва класа, како и за мали и средни претпријатија, кои постојано ја потврдува нашата позиција како број еден снабдувач рамките на Службата за проверка индустрија . Нашиот широк спектар на услуги е само како разноврсна како што се потребите на нашите клиенти. И тие се секогаш апсолутно првата стапка.

Мистерии шопинг
Pевизии
Известување
Глас корисникот
Видено Aнкета
Презентација услуги за
Мистерии шопинг

Ние сме во моментов работат со повеќе од еден милион оценувачи од целиот свет, така што ние имаме способност да стигнат до секој дел од светот брзо и ефикасно. Ние обезбеди точни, клучни информации за повеќе точки на светскиот пазар. Тоа ни дава увид она што клиентите се размислува за локалните пазари и на меѓународно ниво.

Pевизии

Дали вашите процеси и насоки во согласност со воспоставените стандарди? задоволни со начинот на кој се имплементирани стандардите Дали сте? На извршената ревизија открие што навистина се случува, ние се провери дали вашиот методи се толку ефикасни како што мислите. Нашите ревизорски извештаи покажат броевите и сликите на вашите бизниси .

Известување

Нашето цустомер еxпериенце платформа обезбедува клучни информации за вашата компанија, но тоа е лесно да се користи и да чита. Сите на вашиот тим може да отидете на податоци и споредба на извештаите од целиот свет локации за лични податоци на едно место.

Глас корисникот

Ние тоа го нарекуваме Брз увид! Тоа е нашата програма насочена за компании кои сакаат да се истражат она што клиентите навистина мислат за услуги и / или производи се предвидени. Прашања нагласи области сакате да се испита за да се добие подлабоко вистината, така што можам да чекор надвор од норма и да се изгради посилен односи со клиентите.

Видено Aнкета

Што вози вашите вработени, што е важно за нив? Што можете да направите со цел подобрување на тимскиот дух и ја подобри мотивацијата? Дознајте - со нашата поддршка. Благодарение на богатото искуство се собраа во текот на многу години, ИНТЕРНАТИОНАЛ СЕРВИЦЕ ЦХЕЦК ќе помогне во креирање и спроведување на анкети за вработените и на тој начин се создаде сегашните статистички податоци за вашиот управување.

Презентација услуги за

Без разлика на кое ниво ќе бараат помош: ние сме тука за вас. Нашиот професионален тим ќе им помогне и да ве посоветува во текот на целиот циклус на програмата, така што секогаш може да се постигне максимум, со што се овозможува да стигнат до целниот резултати поефикасно. Надевај се на искуството ИНТЕРНАТИОНАЛ СЕРВИЦЕ ЦХЕЦК!

Зошто ИНТЕРНАТИОНАЛ СЕРВИЦЕ ЦХЕЦК?

Ова е, се разбира, легитимно прашање дека имаме добар одговор. Одговорот лежи во нашата 1000 и повеќе задоволни клиенти низ целиот свет.

Главните сектори
вработени
географска покриеност
Гостољубивост
Малопродажба
Финансиски услуги
Аутомобилизам

Bажни информации

Нашиот тим се состои од повеќе од 300 вработени ширум светот. Ние сме културно свесни и се создава е битна врска со нашите клиенти, ние нудиме решенија на локалните јазици и да даде повеќе од индивидуалните апликации. Нашата страст и креативни работници тече во вашата програма за успех и тие се клучни за услугите што ги нудиме.

300 + вработени
50 + јазици
120 + земји
повеќе од 120 земји
Работи на локално ниво, се размислува на глобално ниво. Ние нудиме сите услуги на меѓународно ниво и ние не го користат подизведувачи.
повеќе од 50 јазици
Нашиот тим е каде се наоѓате.
повеќе од 1,000,000 Евалуатора
Имаме најголема база за Евалуатора.

Брендови и клиенти

Ние работиме со следниве клиенти за подобрување на бизнис решенија:

McDonalds
Brunello Cucinelli
Movistar
Nespresso
Lindt
Eataly
Calvin Klein
Lavazza
Intersport
Suzuki
Vodafone
LeCreuset
Unicef
Ikea
ING BANK
Celio
Rimowa
Benetton
Breitling
Illy
Tommy Hilfiger
Sixt
Vapiano
&Other Stories
Thomas Sabo DUFRY Victorinox
контакт

Ние слушаме внимателно, и само еден клик од вас. Ние би сакале да се слушне сте во потрага за даватели на услуги, ако сакате да работат со нас, или ако сакате да им даде повратни информации за нашите услуги.