Компанија

Цустомер Еxпериенце специјалист

Имаме повеќе од 2 децении искуство од нашите појаси, плетеницата на глобалната клиенти задоволни и се страсно посветена на успехот на вашите проекти.

Ние се стреми да стане лидер на пазарот од 1996 година, кога бевме основана од страна на главниот партнер Реинхолд Ауер и Мартин Виллгратер во Минхен, Германија. Компанијата постојано се прошири и во 2000 година уште еден штаб е основана воБазел, Швајцарија и следниве партнер, Ханс Егартер, се придружи на компанијата. Денес ИНТЕРНАТИОНАЛ СЕРВИЦЕ ЦХЕЦК jе поставен на врвот на проверка на индустријата на услуги, и има воспоставено партнерства со водечките брендови.

Сме им помогнале на нашите глобални клиенти се зголеми нивната услуга и квартален промет фигури значително преку нашите контрола на квалитетот на услугите. Ние сме експерти во Мистерии Шопинг и Цустомер Еxпериенце и подобрувања, како што ревизии, Гласот на клиентите и вработен анкети. Ние сме специјализирани во служат клиенти во луксузни сектор. Ние нудиме најновите иновации за сите клиенти и постојано се развиваат за да остане пред на пазарот да се направи најдобра услуга. Нашите консултантски услуги се исто толку важни и се постојано се развива со нашето искуство за да ги исполни барањата на глобалната клиент дури и пред тие да имаат потреба.

четири Член на Извршниот комитет

Претседателот на Управниот одбор. Одговорни за одделни бизнис стратегија, истражувања и иновации за развој.

Раководител на Сектор за финансиски и правни

Одговорен за целокупниот квалитет на операциите на терен

Одговорен за меѓународните услуги на клиентите и нови бизнис.

Реинхолд Ауер
Претседателот
Главниот партнер
Основач
Ханс Егартер
Партнер
Директор за финансии
Флориан Wиммер
Глобална
Директор за операциите
Цхристиан Стеинхаусер
Глобална
Директор на услуги за клиенти

Тим

Ве молам дозволете ни да ве запознаам со нашите посветен тим кој работи со високо ниво на професионалност и страст, чија цел успешни проекти за сите наши клиенти:

Martin Villgrater Partner / Business Development Director
Annick Picaut Head of Training & Recruitment
Jessica Schneider Head of Future Lab
Alberto Bravo Business Development Manager
Robert Hauser Head of VOC
Cem Pozam Regional Business Development Director
Chris Thomas Client Services Director
Giovanni Fiore Business Development Director
Pierre Donnay Business Development Director
Ina Kronberg Business Development Director
Tobias Kurzmaier International High Value Prospects Recruitment
Daniela Rinja Reporting Supervisor
Siow Yee Chong Client Services Manager
Valerie Galante Business Development Coordinator
Antonio Orlino Country Operations Manager
Marie-Line Jully International Project Manager
Manuel Betancor International Project Manager
Felicia Pescaru International Project Manager
Cristina Bajo International Project Manager
May Hee Hoon Hong Project Manager
Nikolay Naydenov International Project Manager
Özlem Bacaksiz Project Manager
Polonca Korez International Project Manager
Tanya Hindes International Project Manager
Sara Fontdevila Client Services Manager
Katarzyna Filbrandt Project Manager
Zuzana Smithova Country Operations Manager
Stephanie Chia International Project Manager
Narcisz Szucs International Project Manager
Aziz Seitkhalilov Partner: Russian Team
Elena Yakubovskaya Partner: Russian Team

Зошто ИНТЕРНАТИОНАЛ СЕРВИЦЕ ЦХЕЦК?

Ова е, се разбира, легитимно прашање дека имаме добар одговор. Одговорот лежи во нашата 1000 и повеќе задоволни клиенти низ целиот свет.

Главните сектори
вработени
географска покриеност
Гостољубивост
Малопродажба
Финансиски услуги
Аутомобилизам

Bажни информации

Нашиот тим се состои од повеќе од 300 вработени ширум светот. Ние сме културно свесни и се создава е битна врска со нашите клиенти, ние нудиме решенија на локалните јазици и да даде повеќе од индивидуалните апликации. Нашата страст и креативни работници тече во вашата програма за успех и тие се клучни за услугите што ги нудиме.

300 + вработени
50 + јазици
120 + земји
повеќе од 120 земји
Работи на локално ниво, се размислува на глобално ниво. Ние нудиме сите услуги на меѓународно ниво и ние не го користат подизведувачи.
повеќе од 50 јазици
Нашиот тим е каде се наоѓате.
повеќе од 1,000,000 Евалуатора
Имаме најголема база за Евалуатора.
контакт

Ние слушаме внимателно, и само еден клик од вас. Ние би сакале да се слушне сте во потрага за даватели на услуги, ако сакате да работат со нас, или ако сакате да им даде повратни информации за нашите услуги.