Евалуатор

Мyстерy Схоппинг услуги во светот

Мyстерy Схоппинг нуди повратни информации преку искуство на клиентите и тоа е единствениот начин да дознаете колку е добар вашата услуга е навистина. нашата Мyстерy Схоппинг услуги се прилагодени на сите сектори и компании, а ние да ви помогне да се откријат која маркетингот треба да се преземат за да се подобри вашата услуга мерки. Што клиенти каже за вас? Дали вашите вработени да одат над и надвор од очекувањата на вашиот клиент? Дали ви се нудат на правото производи? Како да се билет во споредба со конкурентите? Ова е само дел од информациите што ги открие, но ние ви нудиме многу, многу повеќе. Нашата компанија има над еден милион оценувачи, кои се процени задоволството на клиентите, како, на услугата што се дава и други основни аспекти на вашиот бизнис. Мyстерy Схоппинготкрива вистината во сите негови аспекти за вашиот клиент искуство, ова е моќен информации за вашата организација.

Што е Мyстерy Схоппинг?
СТА Евалуатор pади?
Најчесто поставувани прашања
Желим да биде Евалуатор!
Што е Мyстерy Схоппинг?

Мyстерy Схоппинг вклучува извршување на т.н. сервисни чек. Ова значи дека: нашите оценувачи вршат на самото место проверки за да се добие од прва рака впечаток на искуство на клиентите. Опсегот на секоја сервисна проверка е, се разбира, претходно дефинирани. Евалуатор не ја открие својот идентитет, но делува како и секој друг редовен клиент, бараат наоколу, бараат совети и помош од страна на членовите на-сајт персонал, купување работи и се одвива редовно сценарио на клиентите. потоа на Евалуатор доставува детален извештај на неговото или нејзиното искуство и оценува соодветните категории. Mystery Shopping operacije se primjenjuju na svim sektorima tržišta: moda, sport, bankarstva, prehrambena industrija i puno više. ИНТЕРНАТИОНАЛ СЕРВИЦЕ ЦХЕЦК има, исто така, специјализира во служат бизниси во рамките на луксузни и премија сегменти.

СТА Евалуатор pади?

Евалуатор е друг збор за Tаен купувач кој дејствува како купувач ... нешто што секој човек го прави тоа цело време. Единствената разлика од реалниот живот е дека Евалуатор следи даден сценарио и се сеќава и ги запишува сите детали од посетата на мистерија продавница за да ги споделите со нас. Нивното искуство е одраз на купувачот перспектива 100% и составувањето на оваа информација дава тешко статистика на вашиот бизнис, како што се квалитетот на услугите, бренд на производи и позиционирање и знаењето на вработените кај други аспекти. Нашите оценувачи ви даде внатре во опсегот на вашиот бизнис! Ние воз нашите оценувачи соодветно да се процени квалитетот на своите услуги, а ние се прилагодат за обука на секој клиент, сектор и потреби. Тие се подготвени да се справи со продажбата на вработените и менаџерите продавница слично и да добие од витално значење повратни информации за вашиот бизнис операции и стратегија. Ние дознаете како да го подобрите вашето искуство на клиентите, знаат како да се измери тоа ќе ви помогне да управуваат со него!

Најчесто поставувани прашања

Може ли да биде Евалуатор?
Се разбира, ќе се применуваат на нашата веб страница. Аплицирај сега.

Како можам да добијам една задача?
Нашиот тим ќе ве контактираме ако вашиот профил натпревари спецификациите на проектот

Колку време е задачата и колку често можете да го извршите?
Задачата трае 15-20 минути, а тие се разликуваат од месец до месец и регионот.

Како да заработите Евалуатор?
Секоја задача е различна плата, сите на информациите кои ги добивате кога ќе се понуди една задача.

Дали треба да се биде свесен за дополнителни услови пред да го прифати задачата?
Можете да ја прифати или одбие задача. Ја прифати истата целосно зависи од вас.

Желим да биде Евалуатор!

Одлично! Секој може да биде Евалуатор, бидејќи ние сме сите клиенти и имаат вистинска и дневните искуства кои се од непроценливо значење за работењето Мyстерy Схоппинг. Задачи се кратки и лесно да се изврши, така што можеме да ги правиме во слободно време. Сите повратни информации се пополнува онлајн по својата задача. Вие треба да бидат дискретни, внимателен и приемчив! Заинтересирани?

Придружи ни се!

Дали сакате да придонесе вашето мислење за услугата што клиентите добиваат и да се плаќа за тоа? Придружите на нашиот тим на оценувачи во нивната област.

контакт

Ние слушаме внимателно, и само еден клик од вас. Ние би сакале да се слушне сте во потрага за даватели на услуги, ако сакате да работат со нас, или ако сакате да им даде повратни информации за нашите услуги.