Зошто ИНТЕРНАТИОНАЛ СЕРВИЦЕ ЦХЕЦК?

Ова е, се разбира, легитимно прашање дека имаме добар одговор. Одговорот лежи во нашата 1000 и повеќе задоволни клиенти низ целиот свет.

Главните сектори
вработени
географска покриеност
Гостољубивост
Малопродажба
Финансиски услуги
Аутомобилизам

Bажни информации

Нашиот тим се состои од повеќе од 300 вработени ширум светот. Ние сме културно свесни и се создава е битна врска со нашите клиенти, ние нудиме решенија на локалните јазици и да даде повеќе од индивидуалните апликации. Нашата страст и креативни работници тече во вашата програма за успех и тие се клучни за услугите што ги нудиме.

300 + вработени
50 + јазици
120 + земји
повеќе од 120 земји
Работи на локално ниво, се размислува на глобално ниво. Ние нудиме сите услуги на меѓународно ниво и ние не го користат подизведувачи.
повеќе од 50 јазици
Нашиот тим е каде се наоѓате.
повеќе од 1,000,000 Евалуатора
Имаме најголема база за Евалуатора.